Telibe váglak, te szemét!

szólj hozzá 2010.06.10.

3500 kávékupon hullott az Oktogonon a járókelők lábai elé – ezzel a szemét szöveggel próbálta befűzni a hülye és lusta újságírókat egy PR-ügynökség. A szövegből kiderül: egy kamu privát videóért telszórták az Oktogont kuponokkal.

"A ... (kávéház-hálózat) hálózat képviselője a történteket kommentálva elmondta, hogy a napokban gyártatták le 3500 darabos éves kuponmennyiségüket, mellyel a futár éppen a központi irodájukba tartott. A motoros futár szerencsétlenül vett kanyarja után szerteszét hulló kuponokra azonnal figyelmesek lettek az arra sétálók, így pár perc múlva már hűlt helye volt a papírhalomnak.

A kuponokat szállító futár elmondása szerint még soha nem történt sem vele, sem kollégáival hasonló eset: „Egyszer csak a motor hátulja felől érkező furcsa zajra lettem figyelmes, hátrafordultam, és akkor vettem észre, hogy a nyitott csomagtartóból szanaszét fújja a szél a kuponokat. A kezdeti ijedtség ellenére végül úgy néz ki, nem okoztunk helyreállíthatatlan károkat, megbízónkkal sikerült higgadt körülmények között rendezni az ügyet”.

Bár a kuponokat kávéházukba látogató vendégeink grátisz ajándékának szánták, a történtek után természetesen minden érvényes kupont beváltanak. „Sőt, a szerencsétlen balesetre megpróbálunk szerencsés véletlenként tekinteni, hiszen így olyanok is meg fogják ízlelni kávékülönlegességeinket, illetve megtapasztalhatják magát a ... élményt, akik hasonló ösztönzés nélkül esetleg nem tették volna” - tette hozzá XY, a kávéházlánc magyarországi képviselője."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csorovagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr922072481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása