szólj hozzá
2010.03.15.
Pálinkakészítés házilag. Persze ha teledobáljátok a cefrét mindenféle kerti hulladékkal, akkor pocsék íze lesz. A legjobb a megmosott, kimagozott gyümölcs erre a célra. A savanyúakhoz sajnos kell a hozzáadott cukor. Mire megérik a termés, addigra talán össze is tudjátok barkácsolni az alkalmatosságot. Műszaki rajz és használati utasítás: homedistillers.org
Az alapmodell kuktából készült:
A bejegyzés trackback címe:
https://csorovagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr831841662
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.