Szupertitkos réz eleje

szólj hozzá 2010.03.15.

Pálinkakészítés házilag. Persze ha teledobáljátok a cefrét mindenféle kerti hulladékkal, akkor pocsék íze lesz. A legjobb a megmosott, kimagozott gyümölcs erre a célra. A savanyúakhoz sajnos kell a hozzáadott cukor. Mire megérik a termés, addigra talán össze is tudjátok barkácsolni az alkalmatosságot. Műszaki rajz és használati utasítás: homedistillers.org

Az alapmodell kuktából készült:

Címkék: pálinka réz eleje

A bejegyzés trackback címe:

https://csorovagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr831841662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása